Εργαστήριο φωτογραφικής έκφρασης στο Αγρίνιο

Εργαστήριο φωτογραφικής έκφρασης στο Αγρίνιο

  • |

Ο Αρχιτέκτονας και φωτογράφος Λεωνίδας Φραγκούλης οργανώνει Εργαστήριο φωτογραφικής έκφρασης στο Αγρίνιο από τον Ιανουάριο έως και τον Μάϊο του 2017.

Τα μαθήματα, διαρκείας 5 μηνών, απευθύνονται σε όλους όσους θέλουν να έρθουν σε επαφή με την φωτογραφία ως ένα προσωπικό τρόπο έκφρασης. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην ιδιοσυγκρασία του κάθε συμμετέχοντα ώστε να μπορέσει να υιοθετήσει πρακτικές που θα τον οδηγήσουν στη δημιουργία προσωπικού φωτογραφικού έργου.

Περιεχόμενο: Ιστορίας της φωτογραφίας και στοιχεία ιστορίας της τέχνης, αισθητική της εικόνας, φωτογραφική σύνθεση του κάδρου, τεχνικές πληροφορίες, προγράμματα επεξεργασίας, παρουσίαση μεγάλων φωτογράφων.

Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στο να οργανωθούν συναντήσεις με καταξιωμένους Έλληνες φωτογράφους που θα παρουσιάσουν το έργο τους και θα εισηγηθούν συγκεκριμένες θεματικές, κυρίως όμως, πολύ πρακτική εξάσκηση των συμμετεχόντων.
Ωστόσο, το πρόγραμμα θα είναι ανοικτό και διαμορφώσιμο ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες των συμμετεχόντων.

Ημερομηνίες: Κάθε Τετάρτη 6-8 το απόγευμα από Ιανουάριο έως και Μάϊο 2017. Το ωράριο μπορεί να τροποποιηθεί αν αυτό εξυπηρετεί την πλειονότητα των συμμετεχόντων.
Ένα Σαββατοκύριακο κάθε μήνα θα γίνεται συνάντηση για φωτογράφιση σε εσωτερικό η εξωτερικό χώρο, τα αποτελέσματα της οποίας θα μπορούν να συζητούνται και κατ’ ιδίαν εκτός ωραρίου μαθημάτων.

Συμμετοχή: Ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων: 10 άτομα από 18 ετών και άνω.
Σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος περισσότερων ατόμων, θα δημιουργηθούν και άλλες ομάδες σε διαφορετικές ημέρες (εκτός Τρίτης και Κυριακής).

Eξοπλισμός; Οποιαδήποτε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Χρήσιμο είναι και ένα laptop.

Επικοινωνία και πληροφορίες για το κόστος συμμετοχής;

τηλ. 6988642419, 2641102949 και inbox

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος